Wie zijn wij?

Wij zijn JééCéé!

JééCéé is een jong harmonieorkestje en muzikale jeugdbeweging in Humbeek.

We zijn ook het kleine broertje van de Harmonie van Humbeek (www.khsc.be).

 

Wat doen wij?

Wij maken muziek en plezier!

Elke vrijdagavond repeteren we of doen we een muzikale activiteit in het POC Humbeek, met enkele toonmomenten per jaar als doel. Hier zijn alle mama's en papa's natuurlijk op uitgenodigd!

Daarbuiten doen we ook niet-muzikale activiteiten om eens goed uit de bol te gaan met ons JééCéé-kamp als hoofdactiviteit!

 

Kom erbij!

Samen muziek spelen en amuseren is altijd veel leuker dan alleen!

Ben jij 6 jaar of ouder? Dan mag je lid worden en meedoen met onze activiteiten! 
Ben je 7 jaar of ouder en/of speel je al 1 jaar een instrument? Dan mag je niet alleen lid worden maar mag je naast onze activiteiten zelfs mee komen repeteren met ons!

Onze repetities zijn op 3 van de 4 vrijdagen per maand van 19u15 tot 20u15 in het POC (Zie Contact).

Met onze 10-beurtenkaart kan je mee doen aan onze activiteiten! Deze zijn op overige vrijdagen en andere dagen en vind je terug op onze Kalender. 

 

Meer info over onze activiteiten en de 10-beurtenkaart:

Met onze 10-beurtenkaart kan je eens komen testen of JééCéé iets voor jou is. Je kan dan meedoen met "vrijdagse activiteiten", "muzieknamiddagen" en "extra activiteiten".

Bij de "vrijdagse activiteiten" ben je welkom van 19u15 tot 20u15 in het POC voor een leuke activiteit. Elke vrijdag staat er iets anders op het programma dus kom maar langs en laat je verrassen! 

Tijdens de "muzieknamiddagen" ben je welkom van 14u tot 18u in het POC voor een namiddag rond een muzikaal thema, onder professionele begeleiding van Sophie Pelgrims. Deze activiteiten vinden plaats in het kader van het Brede School project van de Gemeente Grimbergen. Dit houdt in dat Sophie rond deze periodes ook langs gaat in de Humbeekse scholen met een workshop rond hetzelfde thema. Als afsluiter van de muzieknamiddag organiseren we telkens een toonmoment tijdens ons JééCéé-Caféé om te tonen wat we geleerd hebben tijdens de muzieknamiddag en workshops.

Verder hebben we gedurende het jaar nog "extra activiteiten" met o.a. de Kick-Off, de 24-uren en ons JééCéé-kamp. Amusement verzekerd!

 

Hoe word ik lid? Hoe krijg ik een 10-beurtenkaart? Ik wil graag meer info of eens komen kijken...

Stuur dan snel een mailtje naar JeeCeeHumbeek@outlook.com (of bel naar 0498/927.109) en wij helpen jou verder!

Tot binnenkort!